Team

Michael van der Hoef 

Na zijn studie fysiotherapie en manuele therapie heeft hij zich gespecialiseerd in  hoofd- en aangezichtspijn en klachten vanuit het kaakgewricht (Crafta). Michael is een generalist maar vooral  geïnteresseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, alsmede klachten van de nek-kaakregio.

BIG-registratienummer: 59045949504

Henk Dekker

Henk heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken, ziekenhuizen en revalidatie als fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. Daarnaast is hij atletiektrainer en kunt u met uw vragen over sportblessures en trainingsopbouw dus prima bij hem terecht. Henk is gespecialiseerd in nek-schouderklachten en lid van het schoudernetwerk Noord Holland Noord.

BIG-registratienummer: 59033415804

Anna Rieuwerts 

In 2014 is Anna in de praktijk komen werken. Anna is algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut, en heeft zich via het volgen van specifieke cursussen bekwaamd in medical taping en de triggerpoint behandeling.

BIG-registratienummer: 29916918604

Bas Groot 

Bas is door zijn grote kennis van de fitness en krachtsport de aangewezen persoon voor de  begeleiding bij het opbouwen van de algemene conditie (individueel en in groepsverband). Bas specialiseert zich in de nek-schouder problematiek en participeert in het schoudernetwerk Noord Holland Noord.

BIG-registratienummer: 99919654204

Lianne Slagter

Lianne is sinds 2017 werkzaam in onze praktijk. Lianne is algemeen fysiotherapeut en handtherapeut. Ze begeleidt daarnaast de hydrotherapie in recreatiebad Enkhuizerzand.

BIG-registratienummer: 19921002904

Sylvia Nobel

In het begin van 2018 is Sylvia ons team komen versterken. Sylvia is als manueel therapeut opgeleid aan de SOMT. Daarnaast kunt u bij Sylvia ook terecht voor dry needling.

BIG-registratienummer: 79911621804

Koen Buijtendijk 

Koen is sinds 2013 verbonden aan de praktijk. Koen heeft als speerpunten de sportbegeleiding en de revalidatie na gewrichtsoperaties. Ook begeleidt hij een paar van onze sportgroepen, en heeft hij zich gericht op het begeleiden van de oncologische patiënt. De ‘aan huis praktijk’ wordt grotendeels door hem verzorgd.

BIG-registratienummer: 7991695504

Carlijn van der Hoef 

Onze administratieve kracht en baliemedewerkster Carlijn is elke ochtend aanwezig om nieuwe afspraken in te plannen of te wijzigen. Voor vragen kunt u altijd bij haar terecht.

×