Nieuws

Circuitgroepen

Per oktober is er weer ruimte in een aantal sportgroepen. In elk geval op maandagochtend (10.30 uur) en maandagavond (18.00 uur). Voor meer informatie of andere opties kunt u ons mailen of bellen. U kunt altijd in overleg en zonder kosten mee doe met een…

CRAFTA diploma

Eind mei heeft Michael zijn CRAFTA opleiding succesvol afgerond. Michael is daardoor nu ook orofaciaal therapeut en richt zich op het behandelen stoornissen in hoofd- nekgebied, die aan de kaak gerelateerd zijn. Via deze link kunt u zien welke klachten binnen zijn nieuwe behandelgebied vallen.

Oedeemtherapie

Per 4 maart is onze collega Anna Rieuwerts terug aan het werk na haar verlof. Vanaf nu kunt u dus ook weer bij ons in de praktijk terecht voor (vragen over) oedeemtherapie. Anna werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Fysiotherapie in Bovenkarspel

Vanaf 1 oktober 2018 bieden wij op dinsdag en vrijdag ook fysiotherapie aan bij Sportcentrum Stedebroec in Bovenkarspel. Onze collega Bas Groot zal daar op dinsdag van 15.00 tot 20.30 uur aanwezig zijn, en op vrijdag van 7.30 tot 14.30 uur. Een afspraak maken kan via…

Hydrotherapie uitbreiding

Met ingang van september 2018 zijn wij ook op de maandagmiddag aanwezig in het Recreatiebad Enkhuizerzand voor de hydrotherapie. De hydrotherapie wordt wekelijks begeleid door onze collega Lianne Slagter op maandag- en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Verbouwing

In de eerste week van mei zal er een kleine verbouwing plaatsvinden in de praktijk om onze (werk)ruimte te verbeteren. Het kan zijn dat u hier wat hinder van ondervindt, dit zullen wij proberen te beperken tot het minimum. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Stagiair fysiotherapie

Begin april is Vasco Akkerman begonnen met zijn 8-weekse stage in onze praktijk. Vasco studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in zijn tweede leerjaar, zijn stage zal duren tot eind mei. Het kan dus zijn dat u in deze periode met hem te…

Oedeemtherapie

In maart is onze collega Anna Rieuwerts geslaagd voor de opleiding oedeemtherapie. Voor klachten of vragen over deze vorm van therapie kunt u vanaf heden in onze praktijk bij Anna terecht. Voor meer informatie over de technieken (Engelstalig), klik op deze link.

Nieuwe collega

We zijn erg blij met de aanwezigheid van onze nieuwe collega Sylvia Nobel. Tijdens de afwezigheid van Koen komt Sylvia ons team versterken. Sylvia werkt op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Stagiair fysiotherapie

Half november is Daphne Boom begonnen met haar 10-weekse stage in onze praktijk. Daphne studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in haar derde leerjaar, haar stage zal duren tot begin februari. Het kan dus zijn dat u in deze periode met haar te…

×