Wat bieden wij?

Wij helpen u met klachten van het bewegingsapparaat

Hierbij is een goede houding en een zo goed mogelijk bewegingspatroon  van groot belang. Wij houden rekening met uw individuele grenzen en beperkingen. De begeleiding is altijd individueel gericht. Standaardoplossingen zijn er niet!

De motivatie komt vanuit u. Wij dragen zorg voor de voorwaarden tot kwalitatief goede houding en bewegen. Wij proberen de behandelperiode zo kort mogelijk te houden.

Een behandeling is altijd op afspraak en duurt bij ons 30 minuten, maar het kan zijn dat de behandelaar meer tijd voor uw probleem nodig heeft. Deze tijd nemen we dan ook.

Wij bieden u bewust géén echografie aan. Buiten het feit dat er vaak vals-positieve of vals-negatieve bevindingen gevonden worden, zijn we er van overtuigd dat de echografie slechts door goed opgeleide professionals juist afgenomen kan worden. Wij gaan uit van het klinische beeld en vinden wij verdere beeldvormende diagnostiek noodzakelijk, dan sturen wij u door.

In de praktijk kunt u terecht voor:

Onze praktijk is aangesloten bij de schouderwerkgroep West-Friesland: een samenwerkingsverband van 5 manueeltherapiepraktijken met J.Wijgman, orthopedisch chirurg in het Westfriesgasthuis te Hoorn. Allen hebben zich specifiek geschoold in schouderproblematiek en verzorgen maandelijks een gezamenlijk schouderspreekuur in het Westfriesgasthuis. Kijk voor meer informatie op: www.snnhn.nl en www.schouderpraktijkwestfriesland.nl  

×