Corona maatregelen III

Corona maatregelen III

Momenteel zijn wij gewoon geopend voor de reguliere fysiotherapie behandelingen, uiteraard op afspraak. Daarbuiten is de oefenzaal in elk geval tot 6 april as. niet toegankelijk voor alle andere sporters.

De reden dat wij nog open zijn heeft te maken met het advies dat onze beroepsvereniging, KNGF, heeft opgesteld. Als fysiotherapeuten worden wij gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven verlenen, zodat huisartsen (en ziekenhuizen) niet nog zwaarder belast worden dan zij nu al zijn.

Dit betekent dat nieuwe patiënten wordt gevraagd direct een afspraak bij ons in te plannen, dus zonder tussenkomst van de huisarts. Mocht het in uw geval alsnog noodzakelijk zijn om de huisarts te zien, dan zullen wij u terug verwijzen.

Hiernaast willen wij u erop wijzen dat ook bij de reguliere fysiotherapie de huidige adviezen van het RIVM gelden.
– Kom dus niet naar de praktijk als u hoest, niest, keelpijn heeft, verschijnselen heeft van een neusverkoudheid, of koorts heeft.
– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van de praktijk met de daarvoor aanwezige handgel.
– Neem een eigen handdoek (bij voorkeur badlaken) mee en gebruik deze voor de behandelbank of fitnessapparatuur.
– Schud geen handen, en houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
– Beperk uw aanwezigheidsduur in de praktijk tot het minimum. Kom dus niet veel te vroeg voor uw afspraak, en blijf na uw afspraak niet hangen in de praktijk.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×